Eğitim Haber Girişi : 27 Nisan 2015 15:55

TÜİK personeline 'güvenlik eğitimi' verildi

TÜİK personeline 'güvenlik eğitimi' verildi
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü personeline, ''Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ve Genel Güvenlik'' konulu eğitim verildi.
Erzurumjans-Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü personeline, ''Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ve Genel Güvenlik'' konulu eğitim verildi.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları tarafından TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Bölge Müdürlüğü çalışanlarına ''Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ve Genel Güvenlik'' konulu 2 saat süren ve örnek uygulamalar içeren bir eğitim verildi.

TÜİK Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür'ün Toplum Destekli Polislik Hizmetlerine yönelik konuşmasının ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polisleri tarafından sivil vatandaşların günlük hayatta evlerinde, iş yerlerinde, araçlarında karşılaşabilecekleri hırsızlık olaylarına ve bunlara karşı alınabilinecek önlemler konusunda yapılabileceklerle, internet üzerinden yapılabilecek dolandırıcılıklarla ilgili toplumun bilinçlendirilmesi yönelik alınması gereken tedbirler ve internet üzerinden yapılacak alışverişlerde nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında örnek videolar içeren bir sunum yapıldı.

Ayrıca ev, araç kapı ve pencerelerinin hırsızlıklara karşı hangi özelliklere sahip olması gerektiği, maket kilit ve pencereler üzerinde TÜİK personeli uygulamalı olarak gösterildi. TÜİK Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür, eğitimden sonra özverili çalışmalarından ötürü Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeline katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.