İlçeler Haber Girişi : 22 Ekim 2014 14:28

Tur Yay Der asfalt personeline sabah kahvaltısı verdi

Tur Yay Der asfalt personeline sabah kahvaltısı verdi
Pasinler Tur Yay Der, ilçede asfalt ve kaldırım çalışmalarını yürüten personele sabah kahvaltısı verdi.
Erzurumajans-Pasinler Tur Yay Der, ilçede asfalt ve kaldırım çalışmalarını yürüten personele sabah kahvaltısı verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Pasinler Belediyesi'nin iki aydır sürdürdüğü asfalt kaldırım çalışmalarında görevli personele Pasinler Turizm ve Yaylacılık Derneği sabah kahvaltısı verdi. Yemeğe Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Coşkun, Ak Parti Pasinler İlçe Başkanı Rahmi Kaya'da katıldı.

Pasinler Turizm ve Yaylacılık Derneği Başkanı Ünsal Kırmacı, dernek olarak ilçede yürütülen çalışmalara bir nebzede biz destek olmak amacıyla sabah kahvaltısı organizasyonu yaparak görevli personellere sabah kahvaltısı verdik. Bizlere büyük bir hizmet veren başta belediye başkanımız Ünsal Sertoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise; Pasinler Tur Yay Der Başkanı Ünsal Kırmacı olmak üzere bütün dernek üyelerini bu ince düşüncelerinden dolayı kutluyorum. Burada yaptığımız işin bir karşılık bulduğunu görmekten dolayı da duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.