Erzurum Haber Girişi : 21 Kasım 2015 13:35

Türk Ocakları akademik eğitim programı Erzurum'da başladı

Türk Ocakları akademik eğitim programı Erzurum'da başladı
Türk Ocaklarınca özellikle üniversite gençliğine yönelik olarak hazırlanan akademik eğitim programı Erzurum'da başladı.
Erzurumajans-Türk Ocaklarınca özellikle üniversite gençliğine yönelik olarak hazırlanan akademik eğitim programı Erzurum'da başladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Ocakları Erzurum Şube Başkanı Nizam Işık, milli değerlerinden ve kendi ruh köklerinden haberdar, Türkiye'yi ve dünyayı iyi tanıyan, olayları perde arkasıyla anlayıp yorumlayabilen ve ülke ve millet geleceğinde her türlü sorumluluğu fedakârca üstlenecek nesiller yetiştirme iddiasında olan Türk Ocaklarının hazırladığı Akademik Eğitim Programında belirlenen her konunun alanında uzman akademisyenlerce anlatılacağını, uygulanacak programda başarılı olan gençlere Türk Ocakları Akademik Eğitim Sertifikası verileceğini belirtti.

Programa katılmak isteyen gençlerin Erzurum Türk Ocağına müracaatlarının yeterli olacağını belirten Işık, programı tamamlayan gençlerin millet olarak güvenli geleceğimizin teminatı olacağını belirterek programa katılan ve katılacak gençlere başarılar dilerken eğitim programında seve seve görev kabul eden öğretim üyelerine de şimdiden teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.