Bölge Haber Girişi : 25 Eylül 2010 00:03

Türkiye'de 4 günde 76 deprem oldu!..

Türkiye'de 4 günde 76 deprem oldu!..
Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde ve denizlerde 4 günde toplam 76 hafif şiddetli deprem olurken, en fazla sarsıntı Muğla ile Akdeniz'de meydana geldi.

Erzurum Ajans-Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde ve denizlerde 4 günde toplam 76 hafif şiddetli deprem olurken, en fazla sarsıntı Muğla ile Akdeniz'de meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden edinilen bilgiye göre, 20-23 Eylül tarihleri arasında Türkiye'nin çeşitli bölgeleri ile deniz ve kıyılarında toplam 76 deprem meydana geldi.

Akdeniz'de 10, Muğla'da 10, Manisa'da 8, Balıkesir'de 4, Ege Denizi'nde 4, Malatya'da 4, Adıyaman'da 3, İzmir'de 3, Erzincan'da 3, Adana'da 3, Diyarbakır'da 2, Kütahya'da 2, Afyonkarahisar'da 2, Sivas'ta 2, Bursa'da 2, Kahramanmaraş 2, Van'da 2 kez sarsıntı olurken; Ankara, Kayseri, Konya, Mersin, Denizli, Erzurum, Marmara Denizi, Isparta, Trabzon, Muş'ta da depremler meydana geldi. En fazla sarsıntı ise Muğla ile Akdeniz'de yaşanırken, hafif şiddetli depremlerde herhangi bir can kaybı yaşanmadığı

öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.