Spor Haber Girişi : 22 Mart 2018 13:15

U21 deyip geçmeyin

U21 deyip geçmeyin
Sezon başında kurduğu güçlü kadro ile U21 Liginde şampiyonluğu hedefleyen ve haftalardır liderlik koltuğunda oturan BB Erzurumspor, şampiyon olursa çok şey kazanacak.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’un U21 yaş takımı, şampiyonluk yarışı verirken, takımın şampiyon olması durumda çok şeyler kazanacağı ortada.

Alt Yapı Teknik Koordinatörü Abdusselam Gökçan ve Teknik Patron Sefa Yunusoğulları idaresindeki Mavi-beyazlılar, haftalardır liderlik koltuğunu oturuyor.

Ligin ilk haftalarında oturduğu liderlik koltuğunu geride kalan 28 haftada kimseye kaptırmayan BB Erzurumspor U21 Yaş Takımı, bir maç eksiği ile Balıkesir önünde liderliğini devam ettiriyor.

Sakatlıklar ve cezalı oyuncular olumsuz etkiledi

BB Erzurumspor U21 Yaş takımını, sakatlık ve cezalı futbolcuların oluşu son haftalarda olumsuz etkiledi.

İstanbulspor ile erteleme maçına çıkacak olan Genç Dadaşlar, mücadeleden galip çıkıp, aradaki puan farkını yeniden açmak istiyor.

Balıkesir yakaladı

Bir ara en yakın rakibine 8-9 puan fark atan BB Erzurumspor’da A Takıma giden futbolcuların yanı sıra yaşanan sakatlıklar ve cezalar yüzünden Dadaşlar, son haftalarda puan kayıpları yaşarken, Balıkesir aradaki puan farkını kapattı.

Şimdi iki takım arasında amansız bir şampiyonluk yarışı var.

Şampiyon olursa çok şey kazanacak

BB Erzurumspor U21 Yaş takımı, ligi şampiyon bitirirse,  Süper lig Şampiyonu U21 Yaş Takımı ile ‘Süper Kupa Finali’ oynayacak.

Bu maçtan galip çıkan takım ülkemizi Avrupa Cup’ta temsil etme hakkını elde edecek.

Ayrıca BB Erzurumspor U21 Yaş Takımı, ligi şampiyon tamamlarsa yüklü miktarda da  para ödülünün sahibi olacak.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.