Spor Haber Girişi : 18 Mayıs 2020 22:20

Üneş'in eli mecbur!

Üneş'in eli mecbur!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı HüseyinÜneş, özellikle temsil yeteneği ile kısa süre içerisinde başkanlık görevi için ‘biçilmiş kaftan’ olduğunu gösterdi.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Özellikle insani ilişkileri de üst düzeyde olan, sempatikliği ile onu tanıyan herkesin gönlünde taht kuran Hüseyin Üneş’in bildiğimiz kadarıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile de ilişkileri gayet iyi ve aralarından su sızmıyor. Sürekli irtibat halindeler ve özellikle Üneş, yaşansa dahi hiçbir ekonomik sıkıntıyı Sekmen’e hissettirmemeye de özen gösteriyor. 

Koronavirüs sebebiyle ara verilen ligin yeniden başlamasını bekleyen Üneş kadar sanmam ki başka birisi lig başlasın ve bitsin istesin. Başlamasını ve bir an önce bitmesini çok istiyor çünkü Üneş’in bayağı bir acelesi var! Kulüpte en son başkanlık yapan Ali Demirhan, Dilaver Yılmaz ve Mevlüt Doğan’ın aksine halen bunları içinde tek küme düşüren başkan olarak biliniyor ve bu özelliğinden kurtulmayı çok ama çok arzu ediyor. O açıdan da bu sezon bir şekilde süper lige çıkılması Hüseyin Üneş’in bir yerde boynunun borcu!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.