Bölge Haber Girişi : 29 Ocak 2011 15:15

Universiade tadım desteği!..

Universiade tadım desteği!..
25. Dünya Üniversitelerarası Kış oyunları dolayısıyla Tadım kuruyemişlerince Erzurum'da ücretsiz kuruyemiş dağıtıldı.

Erzurum Ajans-25. Dünya Üniversitelerarası Kış oyunları dolayısıyla Tadım kuruyemişlerince Erzurum’da ücretsiz kuruyemiş dağıtıldı. Çifte Minareli Medrese önünde dağıtılan kuruyemişlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tadım’ın etkinliğe katılımı hakkında bilgi veren Tadım Doğu Anadolu Bölgesi Müdürü Yaşar Türken, “Türkiye’nin İlk plaketli kuruyemiş markası Tadım, Türkiye’de ilk kez Erzurum’da düzenlenen Dünya Kış Oyunlarında Türkiye’nin tadını temsil edecek. Bu nedenle tadım ailesi olarak çok mutluyuz. Tadım, yenilikçi olduğu kadar geleneklerine ve değerlerine sadık bir marka. 40 yıldır sadık bir müşteri kitlesi var. 81 ilde tüketicilerimize ulaşıyoruz. Biz tüketicilerimiz, çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla büyük bir aileyiz. Tüketicilerimizin istekleri, beklentileri ve ihtiyaçları bizim için çok önemli. Farklı ürün çeşitleriyle Kış Oyunlarında yer aldıkları için mutlu ve gururlu olduklarını belirten Türken, “Bu nedenle hem sporcularımızın ve sporseverlerin yanında olmak, onların heyecanını paylaşmak hem de sağlıklı, doğal, taze ve kaliteli ürünlerimizle günlerine enerji katarak eğlencelerine ortak olmak istiyoruz. Kış oyunları, 57 ülkeden 3 bin sporcuyu ağırlayacak ve Türkiye’de ilk kez düzenleneceği için ülke tanıtımı için de büyük bir fırsat yaratıyor. Biz de Tadım olarak Türkiye’nin eşsiz lezzetlerini sunan ürünlerimiz, kuruyemiş çeşitlerimizle, ülkemizin tanıtımına katkıda bulunacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.