Medya Haber Girişi : 13 Mart 2018 15:30

Üniversite Billboardları Türkeli Medya’da

Üniversite Billboardları Türkeli Medya’da
Atatürk Üniversitesi tarafından 27 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen Kampüs İçi Reklam Alanları İhalesi sonuçlandı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi tarafından 27 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen Kampüs İçi Reklam Alanları İhalesi sonuçlandı.

İhale sonucunda Erzurum’un köklü reklam şirketi olan Türkeli Medya, üniversite kampüsü içerisindeki 89 billboard, 98 CLP (Raket), 16 durak içi pano ve 28 otobüs durağı panosunda reklam hizmetleri yürütme hakkına sahip oldu.

Türkeli Medya Genel Müdürü Mükremin EMEÇ konuyla ilgili olarak; ‘’ Kurulduğumuz günden bu yana tam 12 yıldır reklamın ve açık hava reklam mecralarının marka değerini arttırma açısından büyük bir önem taşıdığını anlatarak, firmaların reklama güvenmesini sağladık.

Bu inanç ve güven ortamını oluşturabilmek için her zaman kaliteyi, dürüstlüğü, yenilikçi olmayı ve dinamizmi ilke edindik.

Her geçen yıl yeni atılımlar gerçekleştirip, reklam sektöründe kurumsal çözümlerimizle sürekli güven tazeliyoruz.



Reklam mecralarında çeşitlilik yaratma adına, Eylül 2017 de Açılan MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi reklam meralarını da portföyümüze dahil etmiş bulunuyoruz.

2017 yılında Doğu Anadolu’nun tek Google Ofisini Erzurum’da açarak, internet reklamlarının marka bilinirliğine etkisini ve dijital dünyada var olmanın gerekliliğini anlatıyoruz.

Atatürk Üniversitesi reklam mecraları ciddi bir kitleye hitap eden, geleneksel bir mecra türü olduğundan firmalar tarafından çok iyi biliniyor. Biz de Türkeli Medya olarak Üniversite Reklam mecralarına tecrübemizi aktarıp, bakış açımızın farklılığıyla kaliteli bir hizmet sunacağız.

Firmaların mecraları online görebilmesi, sanal olarak gezebilmesi, rezervasyon yapabilmesi için Türkiye’de hiçbir mecracının sunmadığı bir hizmeti geliştirdik. İlk olarak MNG Avm reklam mecralarımızda hayata geçirdiğimi www.mngavmreklam.com internet sitesi sayesinde reklam mecralarını telefon açmaya dahi gerek duymadan rezervasyon yapılabilir hale getirdik. Aynı sistemi çok yakında üniversite mecralarımız içinde kullanıma sunacağız. Şimdilik 444 6 133 ve 0541 295 0 999 numaralı çağrı merkezimizden ve www.universitereklam.com internet sitemizden rezervasyon talebi alabiliyoruz.

2018 yılını ‘’dijitalleşme yılı’’ olarak ilan ettik. 15 Kişilik ekibimizle vermiş olduğumuz bütün hizmetleri 2018 yılı sonuna kadar tamamen internet üzerinden kullanılabilir hale getirmeye kararlıyız. Bu yüzden sloganımız Gelecek Geldi.’’ dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.