Spor Haber Girişi : 03 Nisan 2020 22:45

Uzaktan sabah sporu!

Uzaktan sabah sporu!
Rus jimnastik hocası Ekaterina Mumcu, koronavirüs sebebiyle kapalı olan kreş ve anaokulu öğrencilerinin spor eğitiminin yarı kalmasına gönlü razı olmadı.
Ezurumajans-Vedat Refayeli-Uzaktan Eğitimden sonra bu da Uzaktan Spor! Erzurum’da bazı anlaşmalı özel kreş ve anaokulu çocuklarına jimnastik ve bale dersi veren Rus antrenör Ekaterina Mumcu da uzaktan spor eğitimi başlattı.

Eşinin işi sebebiyle 5 yıldır Erzurum’da bulunan Rus jimnastik hocası Ekaterina Mumcu, koronavirüs sebebiyle kapalı olan kreş ve anaokulu öğrencilerinin spor eğitiminin yarı kalmasına gönlü razı olmadı. Mumcu, video aracılığıyla her sabah evlerinde bulunan miniklere çeşitli hareketlerle sabah sporu yaptırıyor, gelişimlerine katkı sağlıyor. Kızı da milli sürat patenci olan Ekaterina Mumcu, çocukların sabah sporunu büyük bir zevk ve neşe ile yapıyor olmalarından duyduğu mutluluğu dile getiriyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.