Kültür-Sanat Haber Girişi : 24 Mayıs 2017 20:00

Vakıf Okulları'ndan yıl sonu şöleni

Vakıf Okulları'ndan yıl sonu şöleni
Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları öğrencileri, Yıl Sonu Şöleni gerçekleştirerek sene boyunca hazırladıkları projeleri sergilediler.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları öğrencileri, Yıl Sonu Şöleni gerçekleştirerek sene boyunca hazırladıkları projeleri sergilediler.

Erzurum Vali Yardımcısı Ahmet Naci Helvacı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Atatürk Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ufuk Şimşek ve çok sayıda misafirin konuk olduğu şölende öğrenciler, bilim ve sanat dallarındaki yeteneklerini sergilediler.

Hayatı kolaylaştıracak ve insanların sağlıklarını güven altına alacak projelerin ağırlıkta olduğu sergiye ilgi de yoğun oldu. Öğrencilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Yardımcısı Ahmet Naci Helvacı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, uygulamalı olarak projelere katıldı.

Ziyaretin ardından öğrenciler, misafirlerine yine kendilerinin yapmış olduğu filografi çalışmalarından hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.