Erzurum Haber Girişi : 23 Eylül 2014 17:25

Vali Altıparmak: Hiç kimsenin mağdur edilmesine gönlümüz razı değil

Vali Altıparmak: Hiç kimsenin mağdur edilmesine gönlümüz razı değil
Erzurum' da ruhsat ve projesi olmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan, 2 bin konutluk 'New City' isimli konut projesinden daire alan aileler, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaret ettiler.
Erzurumajans-Erzurum' da ruhsat ve projesi olmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan, 2 bin konutluk 'New City' isimli konut projesinden daire alan aileler, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaret ettiler.

Vali Altıparmak'ı makamında ziyaret eden aileler, inşaatla ilgili çözüm konusunda kendilerine yardımcı olunmasını istediler.

Ailelilerle bir süre görüşen Vali Altıparmak, mağduriyetin büyük bir kesimi kapsadığını ve oldukça derin bir mesele olduğunu belirterek, "böyle bir mağduriyeti hiç kimsenin yaşamasına gönlümüz razı değil. Konunun çözümü için elimizden gelen çabayı gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Bundan emin olun'' diye konuştu. Vali Altıparmak, sonucun ne olacağını öngörmek mümkün olmasa da başta Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere, tarafların sorunun çözümü için iyi niyetli ve çözülmesi yönünde gayretli olduklarına şahit olduklarını belirterek, valilik olarak tarafları ikna etmeye gayret ettiklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.