Spor Haber Girişi : 26 Temmuz 2016 18:31

Vali Azizoğlu Dünya şampiyonlarını kutladı

Vali Azizoğlu Dünya şampiyonlarını kutladı
Vali Seyfettin Azizoğlu, Samsun'da yapılan İşitme Engelliler Karate ve Judo Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanan Volkan Kardeşler ve Erkan Esenboğa'yı başarılarından dolayı kutladı.
Erzurumajans-Vali Seyfettin Azizoğlu, Samsun'da yapılan İşitme Engelliler Karate ve Judo Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanan Volkan Kardeşler ve Erkan Esenboğa'yı başarılarından dolayı kutladı.

Vali Seyfettin Azizoğlu, İşitme Engelliler Karate ve Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Volkan Kardeşler ve Erkan Esenboğa, Vali Seyfettin Azizoğlu'nu makamında kabul etti. İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasında karatede 75 kiloda dünya ikinciliğinin yanı sıra açık siklet kumitede altın madalya kazanan ve takım kumitede de dünya şampiyonluğu sevincini yaşayan Volkan Kardeşler ile Judoda hem kata da hem de 50 kilo müsabakalarında dünya şampiyonu olarak iki altın madalya elde eden Milli judocu Erkan Esenboğa'yı kutlayan Vali Azizoğlu, "Bu kadar sıkıntılı bir dönemde böyle güzel bir sonucun ortaya çıkması bizi son derece mutlu etti. Ülkemizin geleceğinin ne kadar parlak ve ne kadar güzel olacağı bu gençlerimizden belli. Böyle temiz, çalışkan ve gayretli gençlerimiz olduğu sürece hiç kimse bizi durduramayacak ve önümüze set koyamayacaktır" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, TOHM Merkezi Müdürü Yaşar Elen ve Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi'nin de hazır bulunduğu kabulde Vali Azizoğlu, iki dünya şampiyonuna altın ve çeşitli hediyeler verdi.

Öte yandan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de Dünya şampiyonu karateci Volkan Kardeşler ile judocu Erkan Esenboğa ile antrenörleri Ahmet Çelebi, Yaşar Elen'i kutladı. Taşkesenligil, "Sporcular ve antrenörleri her türlü övgüyü hak ediyor. Örnek birer sporcusunuz, başarılarınızın devam etmesini diliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.