Erzurum Haber Girişi : 22 Nisan 2019 13:15

Vali 'Erzurum’u anlatsın' dedi talimat verdi

Vali 'Erzurum’u anlatsın' dedi talimat verdi
Dönemin Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından değiştirilen ve tartışmaların odağı olan Erzurum kurumsal kimlik logosu bir kez daha değiştiriliyor.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Dönemin Valisi Dr. Ahmet Altıparmak tarafından değiştirilen ve tartışmaların odağı olan Erzurum kurumsal kimlik logosu bir kez daha değiştiriliyor. Vali Okay Memiş, “Erzurum’u anlatacak bir çalışmayı kısa sürede duyuracağız” dedi.

Uzun yıllar tarihi Çifte Minareli Medrese’nin minarelerinden esinlenilerek yapılan logoyu kullanan ardından ‘turizm odaklı’ olması için dönemin Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın talimatıyla değiştirilen Erzurum kurumsal kimliği bir kez daha yenileniyor. Vali Okay Memiş’in “Erzurum’u anlatacak bir logo hazırlayın” talimatından sonra Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri alternatifli bir kaç çalışma yaptı. Yeni logoyu kısa sürede kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Vali Memiş, “Kentin tarihi dokusunu öne çıkaracak bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.