Erzurum Haber Girişi : 09 Nisan 2020 20:15

Vali Memiş: Hepsine sabırla bakıyoruz

Vali Memiş: Hepsine sabırla bakıyoruz
Erzurum Valisi Okay Memiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Geliri olmayan devlete başvursun” açıklamasından sonra 36 bin müracaat aldıklarını açıkladı. Vali Memiş, “Tüm başvurulara sabırla bakıyoruz” dedi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-İl Pandemi Kurulu Toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Vali Okay Memiş, vatandaşa evde kal çağrısı yaparken, mağdur olan on binlerce insana yardım ettiklerini belirtti. Vali Memiş, “Devlet kriz zamanında devletliğini gösterir.

Özellike fakir fukarayı, gariban insanlarını hem maddi hem manevi olarak muhtaç olan insanları gözetmek durumdayız ki biz de bunu çok dikkat ediyoruz. Kriz zamanında tasarruf olmaz, vatandaşımıza evde kal çağrısı yaparken mağdur olan on binlerce insanımıza yardım ettiğimizi ifade etmek isterim. Kayıtlı olan olmayan tüm vatandaşlarımıza VEFA Destek Grubu üzerinden hizmetlerimiz devam ediyor. 65 üstü vatandaşların çağrılarını karşılıyoruz. Valilik bünyesinde Emniyet, Jandarma, Belediyelerimiz tüm insanımıza yetişmeye çalışıyor. Erzurum’da 36 bin müracaatımız var ve bütün bu müracaatlara sabırla bakıyoruz. Hiç ötelemiyoruz. ‘Geçen hafta yardım aldın’ niye geldin demiyoruz. Hepsine yardım ulaştıracağız” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Valiligi 2 gündür arıyorum açan bile yok