Erzurum Haber Girişi : 29 Eylül 2014 23:28

Veteriner Hekimler Odası'nda seçim heyecanı

Veteriner Hekimler Odası'nda seçim heyecanı
Erzurum Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na, Doç. Dr. Bülent Polat seçildi.
Erzurumajans-Erzurum Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na, Doç. Dr. Bülent Polat seçildi.

Erzurum Bölgesi Veteriner Hekimler Odasının Olağan Genel Kurul seçimi yapıldı. Seçim sonucunda Erzurum Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na, Doç. Dr. Bülent Polat seçildi.

Seçim sonrasında konuşan Erzurum Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Doç. Dr. Bülent Polat, tüm meslektaşlarının haklarını korumak, ülke sorunlarının çözümünde halkın yararına katkıda bulunmak istediklerini ifade ederek meslektaşlar arasında ortak bir meslek bilinci oluşturmak ve bilgilendirmek için değişik platformlarda mesleki sorunlarımızı ve meslekle ilgili konuları ele aldıklarını söyledi. Polat," Erzurum Bölgesi Veteriner Hekimler Odasının Olağan Genel Kurul seçimini yaptık. 2 yılda bir yapılan bu seçimde değerli üyelerimiz ben bu göreve laik gördü. Mesleğimizin haklarını korumak, ülkemizin sorunlarının çözümünde halkımızın yararına katkıda bulunmak istiyoruz. Meslektaşlarımız arasında ortak bir meslek bilinci oluşturmak ve bilgilendirmek için değişik platformlarda mesleki sorunlarımızı ve mesleğimizle ilgili konulan ele almaktayız. Bütün meslektaşlarımın şunu bilmesini isterim ki; Türk Veteriner Hekimleri Birliği ve illerdeki oda teşkilatlan tüm veteriner hekimlerin örgütüdür. Şu andaki konumu itibarı ile gerek ulusal gerek uluslar arası düzeyde yüksek bir prestije sahiptir. Uluslararası ve ulusal pek çok meslek örgütü ile mesleğimizle ilgili tüm sanayi sektörleri ile iyi bir diyalogumuz ve bu kuruluşlar nezdinde saygın bir yerimiz vardır. Bu farkındalıkla mesleğimizin gereklerini yerine getirmeye çalışmaktayız. Türk Veteriner Hekimler Birliği'nin Erzurum Bölgesi Veteriner Hekimler Odası olarak, yoğun çaba sarf eden halkalardan birisiyiz. Tüm meslektaşlarımızın ortak ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğimizi ülke yararları için daha etkin kılmak, meslektaşlarımız arasında etik ve deontolojik kuralların uygulanmasını sağlamak amacındayız. Bizden önceki bu görevi yürüten yönetime ve başkanımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Erzurum Bölgesi Veteriner Hekimler Odasının eski Başkanı Prof. Dr. Fikret Çelebi, yapılan görevin en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi. Çelebi, "Biz yönetim olarak görevimizi en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden geleni yaptık. Bu sürecin bayrak yarışı bilincinde bayrağı yeni seçilen arkadaşlarımıza devir ettik. Yeni seçilen yönetiminde bu bayrağı daha yukarı taşımak adına en iyi şekilde çalışacaklarına inancım tamdır. Bundan sonraki yapacakları hizmetlerinde başarılar diliyorum. Bu seçimin hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.