Spor Haber Girişi : 21 Ocak 2017 17:15

Voleybolda Erzurum'un Yıldızları

Voleybolda Erzurum'un Yıldızları
Palandöken'in Yıldızkent semtindeki İMKB Ortaokulu öğrencileri, Voleybolda Türkiye'nin ilk 5 takımı arasına girmeyi başardı.
Erzurumajans-Palandöken'in Yıldızkent semtindeki İMKB Ortaokulu öğrencileri, Voleybolda Türkiye'nin ilk 5 takımı arasına girmeyi başardı.

Yıldızkent İMKB Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Selçuk Okuyucu'nun antrenörlüğünü yaptığı voleybol takımı, Erzurum'da düzenlenen ortaokullararası erkekler voleybol maçlarında üç yıldan beri karşısına çıkan rakipleri eledi. Erzurum'u temsilen grup maçlarına giden ve aynı başarıyı gittikleri grup maçlarında da gösteren İMKB Ortaokulu öğrencileri, Türkiye'nin 8 takımı arasına girmenin gururunu yaşadı. Erzurum ve Kars'ın ardından Kahramanmaraş'a giden İMKB Ortaokulu öğrencileri, Türkiye beşincisi unvanını kazandı.

Erzurum'u en iyi şekilde temsil eden yıldız sporcular ile Antrenör Selçuk Okuyucu, uzun yıllar Erzurumspor, Rizespor, Ankara Petrolofisi ve Giresunspor'da top koşturan İMKB Ortaokulu Müdürü Ahmet Muhtar Gacır ile birlikte elde edilen bu başarıyı fotoğrafla ölümsüzleştirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.