İlçeler Haber Girişi : 12 Mart 2019 15:30

www.aziziyecalisiyor.com güldürdü!

www.aziziyecalisiyor.com güldürdü!
Aziziye Belediyesi tarafından e-mail adreslerine ‘Aziziye’de yapılan 200 adet projeyi gördünüz mü?’ mesajıyla gönderilen internet sitesinin içeriği şaşkınlık yarattı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Aziziye Belediyesi tarafından e-mail adreslerine ‘Aziziye’de yapılan 200 adet projeyi gördünüz mü?’ mesajıyla gönderilen internet sitesinin içeriği şaşkınlık yarattı. www.aziziyecalisiyor.com adresli sitede karla mücadele, asfalt çalışmaları ve tuvalet onarımlarının projeden sayılması siteyi tıklayan herkesi güldürdü.



Aziziye Belediyesi’nin resmi internet sitesinden ayrı olarak hazırlandığı anlaşılan www.aziziyecalisiyor.com adresli site içeriğiyle dikkat çekti. İlk etapta Ilıca Mesire Alanının tanıtıldığı site de, ’Şu an sistemde kayıtlı 200 proje bulunmaktadır’ başlığı yer aldı.



Mahalle mahalle karla mücadele ve asfalt çalışmalarının proje olarak yer verildiği sitede ağız bakım ve diş sağlığı seti dağıtımı ile tuvalet onarımları ‘tamamlanan projeler’ arasındaki yerini aldı. Rutin belediyecilik hizmetlerinin proje adı altında sunulması “aldatmaca” olarak yorumlanırken, projelerden ’77’sinin tamamlandığı’, ’85’inin devam ettiği’ bilgisine yer verildi. 



Sitede ayrıca ’37 günlük proje’ başlığına tıklandığında yine mahalle mahalle karla mücadele ve asfalt çalışmalarına ait görseller yer aldı. 

PLANAN BİR PROJE VAR O DA İKİ YIL ÖNCENİN!

Planlanan projeler başlığında ise ‘Modern pazar yeri’ proje görseli bulunuyor. Ancak detaylara bakıldığında proje başlangıç tarihi 01.08.2017, bitiş tarihi ise 01.06.2018 olarak görülüyor. Proje durumu olarak da ‘devam ediyor’ bilgisine yer verilirken, planlanan projeler başlığında başka bir çalışma görülmüyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş bey 01 Ocak 1970 02:00

    Maalesef belediyeler yangın yeri Yakutiye ye yüzlerce yazıya rağmen asfalt dökülmedi. Yollar patates tarlası Akp ye oy verenin..

  • GÜVENÇ KARADAYI 01 Ocak 1970 02:00

    SİZ BİRDE GELİN TERMAL TESİSLERİNİ GÖRÜN YILLARDIR ASANSÖRÜ BİLEREK YAPMIYORLAR HASTALAR ENGELLİ VATANDAŞLAR ÇALIŞANLARIN SIRTINDA SOYUNMA ODALARINA ÇIKARILIYORLAR DEFALARCA SÖYLEMEMİZE VE ŞİKAYET ETMEMİZE RAĞMEN BELEDİYE BŞKANI TARAFINDAN BİZZAT YAPTIRILMIYOR ASANSÖRLERİN ÖNÜNE MANZARA RESMİ ÇEKİLMİŞ VE BİZZAT BELEDİYE BAŞKANI HASTALAR VE YAŞILILAR ENGELLİ VATANDAŞLARDA GELMESİN DENİLİYOR RESMEN ZÜLÜM YAPILIYOR BİZ ENGELLİ VATANDAŞLARA LÜTFEN GELİN DURUMU SİZLER BASIN MENSUPLARI OLARAK GÖZLERİNİZLE GÖRÜN

  • ERDAL DOĞAR 01 Ocak 1970 02:00

    Memleket komedi filmine döndü ama maalesef seyirci bunu seviyor.Reklam ve şov hizmetin adı olmuş.Yazık gerçekten

  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Ağam biznen eğleniyyy...

  • Uykusuz zeko 01 Ocak 1970 02:00

    Gezetecilik yaptın he bravo sene

  • dadas 01 Ocak 1970 02:00

    adamlar yol yapmış proje derler senede 1 veya 2 kere açılan fuar alanı sanki fabrika açılıyormuş gibi Cumhurbaşkanı açar ona da proje derler. Dalga mı geçiyorsunuz diyorum ama dalga geçseler de vardır bir bildikleri der bizim millet boş işlerle uğraşacağınıza fabrika açın üretim merkezleri açın proje budur diyelim...

  • Omer 01 Ocak 1970 02:00

    Asıl hizmet halka temiz bir tuvalet imkanı sunabilmektir. Neden hizmet olmasın. En doğal insanı ihtiyaca hizmet edilmiş. Bence mantıklı haber yapın sayın editör.

  • Yani 01 Ocak 1970 02:00

    Yani söyletmeyin beni

  • adem gümüş 01 Ocak 1970 02:00

    Bizim Erzurum milletine her şey müstehak