İlçeler Haber Girişi : 28 Kasım 2015 14:57

Yakutiye Belediyesi kış öncesi yol çalışmalarını tamamlıyor

Yakutiye Belediyesi kış öncesi yol çalışmalarını tamamlıyor
Yakutiye Belediyesi, yol, kaldırım, karo ve bordür çalışmalarında çalışma takviminin sonuna geliyor.
Erzurumajans-Yakutiye Belediyesi, yol, kaldırım, karo ve bordür çalışmalarında çalışma takviminin sonuna geliyor. 

Yakutiye Merkezde kaldırım, karo bordür ve yol çalışmalarını inceleyen Ali Korkut, işlerin biran önce tamamlanmasını istedi. Ali Korkut, "İklim şartlarını düşününce işlerin biran önce tamamlanması gerekiyor. Yarım kaldırım çalışması hoş olmaz, vatandaşa hizmet ederken sürpriz yapmayalım" dedi.

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, çalışma takviminde yer alan veya çeşitli nedenlerle tahrip olan yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanması için hızlı çalışma talimatı verdi. Aşağı Sanayi, Yukarı Sanayi, Kurtuluş, Endüstri , Şükrü Paşa, Şelale Evler, Hilal Kent Semtlerinde sürdürülen asfalt, kaldırım ve karo bordür çalışmalarını yerinde inceleyen Ali Korkut, işlerin biran önce bitirilmesi talimatını verdi. Ali Korkut, "Birçoğu çeşitli arızalar nedeniyle yapılan kazılarla zamanla bozulan caddeler, yeni yerleşime açılan alanlardan oluşan bölgelerde asfalt çalışması yürütüyoruz. Şehir merkezinde birçok mahalle ve sokakta ise devam eden kaldırım çalışmalarımız var. Bunların büyük bölümü tamamlanmış, ancak yürüyen işlerimiz var. Kış bastırmadan çalışmaları bitirme gayretindeyiz. Bu yıl iklim şartları oldukça iyi gidiyor ve bizlerde işlerimizi tamamlıyoruz" dedi.

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yol, asfalt, kaldırım, karo ve bordür çalışmalarında çalışma takviminin üstüne çıkarak programın üzerinde iş gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ali Korkut, mahalle köyler, şehir merkezi dahil olmak üzere bu sezon 200 bin metrekare asfalt, 122 bin metre kare ise kaldırım, karo ve bordür çalışması gerçekleştirildiğini bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.