İlçeler Haber Girişi : 01 Temmuz 2015 14:15

Yakutiye Gençlik Meclisi iftar için Saime nineye gittiler

Yakutiye Gençlik Meclisi iftar için Saime nineye gittiler
Erzurum'un etkin sivil toplum örgütü Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, iftar için Saime Tekdurmaz'ın kapısını çaldı.
Erzurumajans-Erzurum'un etkin sivil toplum örgütü Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, iftar için Saime Tekdurmaz'ın kapısını çaldı.

Saime nineyle iftar açan Gençlik Meclisi üyeleri, onun yalnızlığına da ortak oldular. Gençlik Meclisi Başkanı İrfan Kocaman, "Saime ninemizin elini öpüp, onunla birlikte iftar açtık. Yalnızlığını paylaştık" dedi.

Belediye Başkanı Ali Korkut'un yaşlılar haftasında elini öptüğü, ardından sık sık ziyaret ettiği Saime Tekdurmaz'a bu defa Gençlik Meclisi konuk oldu. Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İrfan Kocaman, Şeyma Kıraç, Halime Çetin, Muhammet Selim Özdemir, Eren Akın yaptırdıkları çorba, sebzeli kebap, pilav, yaprak sarması, salata ve tatlıyı alıp Saime ninenin sofrasına konuk oldular. İrfan Kocaman, "Yalnız yaşayan bir ninemizin sofrasını şenlendirmekti amacımız. Belediye Başkanımız Ali Korkut, ninemize beni 'evladın say' demişti. Bizi de torunları yerine koysun istedik. Bir akşamda iftarını torunlarıyla açsın istedik. Onun gülen yüzü bize yetti." dedi.

Saime nine kıyma istemiş

Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı, gönüllüler ve bir hayırsever, Saime Ninenin evinde iftarlarını açtılar. Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, iftara gittiği Saime nineye gıda maddeleri ve temizlik ihtiyacı için istediği deterjanlarında yer aldığı gıda kolisi götürdü. Erzurum'un ramazan sofrasının olmazsa olmazı olan kıyma isteyen Saime ninenin bu isteği de yerine getirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Achilles E. 01 Ocak 1970 02:00

    bak bak bak bak yalnızlığını paylaşmışlar güya. ulan cebinizde hırsız cumhurbaşkanının sizede verdiği bir tomar para var. hala açlık peşindesiniz. bak şimdi git İzmir`e hiç böyle bir tablo göremezsin orada. ne varsa bizim bu cahil ve yobaz Erzurum`da var.