Magazin Haber Girişi : 14 Şubat 2017 16:05

Yakutiye'de mutluluğa imza attılar

Yakutiye'de mutluluğa imza attılar
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, 14 Şubat sevgililer günü nedeniyle 2 çiftin nikahlarını kıydı.
Erzurumajans-Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, 14 Şubat sevgililer günü nedeniyle 2 çiftin nikahlarını kıydı. 

Ali Korkut, 14 Şubat'ın evlenecek çiftler için nikah günü seçildiği belirterek "14 Şubat için 2 çiftimizin nikahını kıydım. Çiftlerimiz güzel bir gelecek için 'evet" dediler. İnşallah ömür boyu mutlu olurlar, her günleri 14 Şubat aşkıyla, mutluluğuyla devam eder" dedi. 

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un nikahlarını kıydığı Kübra Ağyürek ile Erol Tanas çifti ve Edanur İde ve Özdemir Yılmaz güzel bir gelecek için "evet" dediler. Belediye Başkanı Ali Korkut, 14 Şubat gününün çiftler tarafından özellikle seçildiğini hatırlattı. Korkut, "Bugün için 20 çift belediyemiz nikah salonunda mutluluk ve güzel bir gelecek için evet diyorlar. Hayatlarının en güzel günleri, ülkelerinin güzel yarınları için doğru zamanda evet demelerini diliyorum. Bu vesileyle birbirini seven, sayan, saygıyla ve sevgiyle yürüyen çiftlerimizin günlerini kutluyorum. Bugün 2 çiftimizin nikahını kıyıyoruz" şeklinde konuştu.

Ali Korkut, güzel bir gelecek için çiftlerden "evet" sözünü aldı. Nikahını kıydığı Edanur İde ve Özdemir Yılmaz'ın enerjileri Başkan Korkut'un dikkatinden kaçmadı. Güzel bir gelecek için "evet" diyor musunuz? diye sorulan soruya çift "evet" cevabını verdiler. Ali Korkut, çifte güzel anları taçlandırsınlar diye çiftlere kahve takımı hediye etti. Kübra Ağyürek ve Erol Tanas çiftinin nikahını kıyarak "Evet" cevabını alan Ali Korkut, günün anısı için kahve takımı hediye etti. Ali Korkut, "Evet" cevaplarının ardından çiftlere hediyelerini verip, evlilik cüzdanlarını verdi. Her iki çifte güzel bir gelecek için "Evet"in yetmeyeceğini, Cumhurbaşkanının çağrısını hatırlatarak "Güzel bir gelecek için evet dediniz, daha güzel günleri düşünerek en az üç çocuk hatırlatmasını yapıyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.