Eğitim Haber Girişi : 22 Mart 2017 15:00

Yavuz Bülent Bakiler Erzurum'da konferans verecek

Yavuz Bülent Bakiler Erzurum'da konferans verecek
Türk Edebiyatının önemli isimlerinden Yavuz Bülent Bakiler, TYB Erzurum Şubesi ve UKDE Erzurum Temsilciliğinin misafiri olarak Erzurum'a geliyor.
Erzurumajans-Türk Edebiyatının önemli isimlerinden Yavuz Bülent Bakiler, TYB Erzurum Şubesi ve UKDE Erzurum Temsilciliğinin misafiri olarak Erzurum'a geliyor.

Ünlü yazar 23 Mart Perşembe günü, Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Konferans Salonunda "Bize Kendi Düşmanlığımız" konulu bir konferans verecek.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube başkanı Muhammet Hanefi İspirli konferans ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin geçirdiği bu sıkıntılı günlere bir nebze olsun ışık tutacağını inandığımız konferansa tüm halkımız davetlidir. Sayın Bakiler Türk Edebiyatını yaşayan birkaç değerinden biridir. En son Sayın Cumhurbaşkanımız 19 Şubat 2017 tarihinde Gaziantep'te yaptığı mitingde Yavuz Bülent Bakiler'in 'Antepli Şahin' isimli şiirinden, "Bu kaçıncı kurşundur, bu kaçıncı Bismillah / Bu kaçıncı ölüdür? / Bir türkü söylenir siperlerde her sabah / Vurun Antepliler namus günüdür" dizelerini okumuştu. Bu duyguları altmış yıldır milleti ile paylaşan Bakiler'in konferansına aziz hemşerilerimizi bekliyoruz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.