Spor Haber Girişi : 25 Ağustos 2016 21:00

Yaz kursları hız kesmiyor

Yaz kursları hız kesmiyor
Erzurum'da açılan İl Spor Merkezlerinde açılan ücretsiz yaz kurslarında öğrencilere değişik branşlarda spor yaptırılıyor.
Erzurumajans-Erzurum'da açılan İl Spor Merkezlerinde açılan ücretsiz  yaz kurslarında öğrencilere değişik branşlarda spor yaptırılıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün sağladığı olanaklarla açılan Yaz Spor Kurslarında 5 bin çocuk ve genç, spor yaparak, zararlı, kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Atletizmden, voleybola, yüzmeden okçuluğa, karateden, taekwondoya, güreşten masa tenisine, badmintondan, basketbola, tenisten, buz sporlarına, bisikletten, boksa,  27 ayrı spor dalında öğrencilere 3 ay boyunca yaptıkları sporun incelikleri öğretiliyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, kurslara gösterilen ilgiden memnun olduklarını bildirdi ve şunları söyledi.

"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sporu seven bir yapıda olmasını istiyoruz. Atatürk'ün belirttiği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunuyor. Bu bilinçle küçük yaşta çocuklarımıza spor bilincini aşılamak için çalışıyoruz. Özellikle yaz mevsiminde okullar tatil olduğu için çocuklarımızın zamanlarını sporla değerlendiriyoruz. Sporu seven yeni neslin birçok kötülükten uzak kalacağını biliyoruz. Bu nedenle spora teşvik ediyoruz. Yaz boyunca yüzlerce çocuğun spor tesislerimizde antrenörlerimiz nezaretinde kurs görmeleri bizleri mutlu ediyor."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.