Spor Haber Girişi : 29 Ağustos 2016 17:45

Yeşillikte kara hazırlanıyorlar

Yeşillikte kara hazırlanıyorlar
Türkiye Kayak Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Yıldızlar takımının Erzurum'daki kampı devam ediyor. Gün boyu antrenman yapan yıldızlar, 2019 ve 2021 EYOF alt yapısı olarak hazırlanıyor.
Erzurumajans-Türkiye Kayak Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Yıldızlar takımının Erzurum'daki kampı devam ediyor. Gün boyu antrenman yapan yıldızlar, 2019 ve 2021 EYOF alt yapısı olarak hazırlanıyor.

Türkiye'nin dört bir tarafında gelen 18 sporcunun katıldığı kampın 24 Ağustos'ta balayıp, 10 Eylül'de sona ereceğini belirten Milli Takım Antrenörü Cemalettin Budak, "2001 ve 2004 doğumlu olan sporcular Türkiye Kayak Federasyonunun yapılacak olan bir sonraki 2019 ve 2021 EYOF hazırlık alt yapısını oluşturmakta. Antrenmanlarımız stadyumda kültür fizik hareketleri ve koşunun yanında asıl branşımız olan kayaklı koşu yapmak. Yıldız takımı genel hazırlık yaptıktan sonra kayaklı koşu için tekerlekli kayakla hazırlanıyor. Tekerlekli kayak çalışmamızı buz hokey salonu önünde veya Konaklı yolu üzerindeki yaklaşık 10 kilometrelik pistte yaparak kışa hazırlıyoruz" diye konuştu

Antrenmanların oldukça neşeli geçtiğini söyleyen sporcular ise, "Federasyon bizlere her türlü imkanı sağlıyor. Bizde bunun karşılığını vermek için antrenörlerimizi can kulağı ile dinleyip sıkı bir şekide çalışyoruz" dediler

DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.