Yeter ki gençlerimize güvenelim!

Geçen sene ve bu sene elimden geldiğince Erzurumspor maçlarına gittim. Gittiğim bu maçlarda ikitane yenilgi tattım.Birisi İstanbulspor maçıydı. Biri de son giitiğim Zonguldak Kömürspor maçı oldu.

Seyrettiğim maçlar içerisinde en kötü futbolu oynadık bence.  Teknik taktik anlamam. Ama kazanacak bir futbol oynamadık malesef. 

Üzüldük hepimiz. Oraya kadar gelen fedakar seyircimiz başta olmak üzere. O pırıl pırıl genç yöneticilerimiz ve tabiki başkanımız Ali Demirhan olmak üzere kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Eminimki parasından zamanından hatta sağlığından karşılıksız ödün veren Başkan ve yönetim kadar hiç birimiz üzülmemişizdir.

Bu bağlamda Başkanımız dahil bu yönetim vizyonu ve misyonu bana gelecek açısından çok büyük ümit verdi. Ne olur bu arkadaşların hizmet aşkını memleket sevdasını küçük hesaplarımıza kurban etmeyelim. Ben ümidimi hiç kaybetmedim diyorsam ; saha içinedeki hatalardan çok, saha dışındaki yüreklere inancımdan...

"Futbol sadece futbol değildir" Bu döngüde kazanacaklarımız ve kaybedeceklerimiz memleketimizin geleceğini direk etkileyecektir. Erzurum her alanda yeni bir jenarasyon kazanıyor. Gençlerimiz daha eğitimli ve kollektif çalışmaya uygun insanlar. Tecrübelilerimiz ile bir olur ise Erzururm olarak her alanda uçarız.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nuri Türkmen 01 Ocak 1970 02:00

    Ya sen ne hoş bir adamsın.