Bölge Haber Girişi : 24 Aralık 2010 02:35

Yılbaşı mesajları Palandöken'e!..

Yılbaşı mesajları Palandöken'e!..
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'na sayılı zaman kala, tanıtım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Erzurum Ajans-25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na sayılı zaman kala, tanıtım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Farklı ortamlarda, farklı şekillerde yürütülen çalışmalar sayesinde tüm sporseverlerin 27 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında Erzurum’da bir araya gelmesi hedefleniyor. Bu amaçla yaklaşan yılbaşı öncesinde Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü bir e-kart sitesi hazırladı. Erzurum 2011 Kış Oyunları’nda Türkiye adına yarışacak snowboardcu Can Polatkan’ın kullanıcıların mesajlarını kara yazdığı e-kart sitesine http://www.mesajinidaglarayaz.com isimli internet sitesinden ulaşılabiliyor.

MESAJLAR SNOWBOARDLA YAZILIYOR

www.mesajinidaglarayaz.com isimli internet sitesine giren kullanıcılar kayıt yaptırdıktan sonra Palandöken’e milli sporcu Can Polatkan tarafından yazılmasını istedikleri mesajlarını bırakabiliyorlar. 30 karakter uzunluğunda bırakılan mesajları Can Polatkan snowboarduyla Palandöken’e yazmaya başlıyor. Mesajın dağa yazılış anını video ile kayıt altına alınıyor. Özenli bir prodüksiyon çalışmasının ürünü olan video, yazma işleminin gerçekçi olmasına katkıda bulunuyor. Can Polatkan’ın mesajı yazma işlemi tamamlandıktan sonra, kullanıcılar mesajlarını dağlara yazılmış haliyle görüntüleyebiliyor. Bu mesajlar, e-posta, facebook ya da twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde de yayınlanabiliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.