Spor Haber Girişi : 30 Eylül 2014 14:59

Yöneticiler ile polis pişti oldu!

Yöneticiler ile polis pişti oldu!
Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirme kapsamına dahil edilen Erzurum Kayak Kulübü binası, sabah polisin sürpriz baskınına sahne oldu.
Erzurumajans-Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirme kapsamına dahil edilen Erzurum Kayak Kulübü binası, sabah polisin sürpriz baskınına sahne oldu.

Kulüp Başkanı Bülent Ülker, özelleştirmeye karşı çıktığı ve 54 yıllık kulübün ellerinden alınmasına tepki gösterdiği basın toplantısından sonra tam kulübü terkederken, bir an önce boşaltılması için gelen polisler ile karşılaştı.

Ancak Başkan Bülent Ülker ile yönetici Mesut Demirci, herhangi bir tebligata imza atmamak için, polislere kendilerini tanıtmadan apar topar kulübü terkettiler.

Tam da polisler ile yöneticiler, kapıda karşı karşıya geldiler ama görüşmediler. İşte o an objektiflere bu görüntü yansıdı. Kulübüb boşaltılması veya yıkılmasını önlemek için zaman kazanmanın peşinde olan Ülker ve Demirci, polisin herhangi bir işlem yapmaması için seferber oldu, ilgililer ile temasa geçti. Milletvekili Adnan Yılmaz ve Cengiz Yavilioğlu ve Kayak Federasyonu yöneticileri konudan haberdar edilirken, Vali'ye de polis baskını sebebiyle twit atıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.