Medya Haber Girişi : 21 Ağustos 2016 18:30

Zafer Ofset ve Milletin Sesi'ne teşekkür

Zafer Ofset ve Milletin Sesi'ne teşekkür
Milli İrade Platformu'ndan Zafer Ofset ve Milletin Sesine teşekkür...
Erzurumajans-Milli İrade Platformu yönetim kurulu, Milli Sesi Gazetesi ve Zafer Ofset Baskı Tesisleri'ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak'a 15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı yaptıkları sağduyulu yayınlar nedeniyle 'nöbet beratı' vererek teşekkür etti. 

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından 27 gün boyunca gerek Yakutiye Kent Meydanı'nda düzenlenen 'Vatan' nöbetlerine, gerekse yayınladığı haberlerle verdiği mücadeleden dolayı Zafer Ofset ve Milletin Sesi Gazetesi ailesi adına Metin Barlak'a teşekkür eden Milli İrade Platformu yönetimi, hain kalkışmanın püskürtülmesinde medyanın önemli rol üstlendiğini belirtti. Darbe girişiminde bulunan hainlere karşı milletin dik durarak asil bir duruş sergilediğini belirten Milli İrade Platformu üyeleri Taner Bayır, Abdullah Mustafa Güvenli ve Abdullah Duman, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başbakanımız Binali Yıldırım, siyasi irade, ordumuzun sağduyulu vatanperver komutanları, askerimiz, polisimiz, milletimizle bir bütün olarak hainlere karşı mertçe, dik durarak, tanklara karşı göğüslerini siper ederek, canları pahasına hain kalkışmayı engellemiştir. Yazılı ve görsel basınımızın da bu süreçte yayınları ile takdire şayan bir şekilde tek vücut olması muhakkak ki bu hain kalkışmanın püskürtülmesinde önemi büyüktür. Bu nedenle vatan nöbetleri süresince yanımızda yer almanız ve yayınlarınız ile destek vermenizden dolayı teşekkür ediyoruz." dediler.

Platform adına A.Mustafa Güvenli'den 'Nöbet Beratı'nı alan Milletin Sesi Gazetesi ve Zafer Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak ise, bütün basın yayın kuruluşlarının aynı duyarlılıkta vatan savunmasında örnek bir birliktelik sergilediğini ifade etti.

Barlak, Türkiye genelinde olduğu gibi Erzurumlularında Nene Hatun'un ruhunu, Kazım Karabekir'in mücadeleciliğini bir kez daha vatan sevdası ile bütünleştirdiğine vurgu yaparak, "Vatan sevdası, vatan savunması dedin mi; ilk akla Erzurumlu gelir çünkü 93 Rus Harbi'nde gösterdiği örnek vatan savunması ve verdiği mücadele dillere destar olmuştur. Darbe girişimine karşı, Sayın Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla hain darbecilere karşı göğsünü siper eden, canını veren milletimizin demokrasi nöbetlerinde de dik durması takdire şayandır. Elbette ki biz de basın olarak bu necip milletimiz ve vatanımız için halkımızla el ele vererek hainlere karşı bir mücadele sergiledik. Burada basının topyekün ortak hareket etmesi gurur vericiydi. İnşallah, Cenabı Allah, bir daha milletimize böyle bir 15 Temmuz yaşatmasın." ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.