Siyaset Haber Girişi : 01 Mayıs 2012 16:50

Akdağ ve Bayraktar sorunları dinledi

 Akdağ ve Bayraktar sorunları dinledi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kentsel dönüşümle ilgili saha incelemesi kapsamında Erzurum'u gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Erzurum Ajans-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kentsel dönüşümle ilgili saha incelemesi kapsamında Erzurum'u gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. 
Bugün Erzurum'a gelen iki bakan kamu kurum ve kuruluşlara ziyaretlerin ardından kentsel dönüşümle ilgili saha incelemesi kapsamında Erzurum'u gezdi. İki bakana vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, sorunlarını anlatabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.
Yakutiye ilçesine bağlı Şehitler Mahallesini gezen Bakan Akdağ ve Bayraktar, Erzurum'u kuş bakışı izledi. Bakanlar, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yerel yöneticilerden bilgiler aldı.
Öte yandan ilk kez karşılarında iki bakanı birden gören Şehitler Mahallesinde ki bazı kadınlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bakan Akdağ ve Bayraktar, kadınlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordular.
Bakanların önünü kesen ve dualar eden yaşlı bir adam ise bir an önce mahallelerinin kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeniden yapılandırılması talebinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.