İlçeler Haber Girişi : 06 Şubat 2014 10:30

1 metrelik bıyıklarıyla fenomen haline geldi

1 metrelik bıyıklarıyla fenomen haline geldi
Erzurum'un Horasan ilçesinde yaşayan Türkiye bıyık şampiyonu Hacı Kırbaç, 1 metre 61 santimetre uzunluğundaki bıyıklarıyla fenomen haline geldi.
Erzurumajans-Erzurum'un Horasan ilçesinde yaşayan Türkiye bıyık şampiyonu Hacı Kırbaç, 1 metre 61 santimetre uzunluğundaki bıyıklarıyla fenomen haline geldi.

1996 yılından itibaren Türkiye bıyık şampiyonluğu unvanını elinde bulunduran Horasanlı Hacı Kırmaç, bıyık bakımına özen göstererek, bakım malzemelerini yurt dışından getirttiriyor. İlçeye gezi ve ziyaret için gelen vatandaşların ilgi odağı olan ve adeta fenomen haline gelen Kırmaç, günde ortalama 100'e yakın insanla hatıra fotoğrafı çektiriyor. Horasan ilçesinde berberlik yapan ve sempatik kişiliği ile de vatandaşların sevgisini kazanan bıyık şampiyonu Kırbaç, siyasetçilerle beraber çektirdiği fotoğrafları hatıra olarak saklıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte yıllar önce çektirdiği fotoğrafı çerçeveletip berber dükkanının duvarına asan Kırmaç, "Çok siyasetçiyle fotoğrafın var. Eski Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, İdris Naim Şahin ve hatırıma gelmeyen eski bakanlar, bürokratlar. Bıyıklarım 7'den 70'e herkesin ilgi odağı" dedi.

Hacı Kırmaç, bıyığın erkeğin sembolü olduğunu belirterek, "Erkeğin bıyığı olur. Erkek adam bıyıklarıyla kendini gösterir" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.