Spor Haber Girişi : 30 Eylül 2023 10:01

10 bin taraftar tribüne!

10 bin taraftar tribüne!
Dadaşlar Grubu Genel Koordinatörü Tevhit Ergin, yarın saat 13:30'da oynanacak olan Boluspor maçında 10 bin kapasiteli kale arkası tribünlerinin dolmasını istedi.

Dadaşlar Grubu Genel Koordinatörü Tevhit Ergin, yarın saat 13:30’da oynanacak olan Boluspor maçında 10 bin kapasiteli kale arkası tribünlerinin dolmasını istedi.

 

 

Trendyol 1. Ligde 7.  Hafta maçında yarın saat 13:30’da Kazım Karabekir Stadı’nda Boluspor’u konuk edecek olan Erzurumspor’a destek konusunda taraftarlara büyük sorumluluk ve görev düşüyor. Dadaşlar Grubu Genel Koordinatörü Tevhit Ergin, 10 bin seyirci kapasitesine sahip güney ve kuzey kale arkası tribünlerinin doldurulması gerektiğini söyledi.

 

Ergin’den destek çağrısı

 

Dadaşlar Grubu Genel Koordinatörü Tevhit Ergin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Yarın saat 13:30’da Boluspor  ile oynayacağımız müsabakaya tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. Tribünleri dolduralım ve 90 dakika boyunca futbolcularımıza destek verelim. Bu takım bizim. Geçen hafta şanssız bir mağlubiyet aldık. Ama bunu yarın Bolu karşında takımımızın telafi ederek yoluna devam edeceğine iniyorum” dedi. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.