Erzurum Haber Girişi : 14 Temmuz 2021 16:57

10 dakika yetti!

10 dakika yetti!
Erzurum'da aniden bastıran şiddetli yağmurda şehirdeki rögarlar yetersiz kaldı.

ERZURUM AJANS - Erzurum'da öğle saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur, hayatı olumsuz etkiledi.  Esnaf kendi imkanları ile rögar kapaklarını açarak su baskınlarını önlemeye çalıştı. 

 


Kuraklıkla karşı karşıya kalan Erzurum'da öğle saatlerinde şiddetli yağmur bastırdı. Yaklaşık bir saat süren sağanak yağışla birlikte yollar göle döndü, bazı iş yerlerinde su baskınları oluştu. Palandöken İlçesi'nin Çat yolu mevkiinde rögar kapaklarının tıkanması sonucu yollar adeta göle döndü. Vatandaşlar, tıkanan rögarların kapaklarını açarak yağmur suyunu tahliye etmeye çalıştılar. Devriye gezen polis ekipleri de, vatandaşlara yardım etti. Araçlar, suyla kaplı yollarda güçlükle ilerledi. 

 

 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Erzurum, Kars ve Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Bayburt için sağanak yağışın akşam saatlerine kadar devam edeceğini bildirdi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SEFA POLAT 15 Temmuz 2021 14:58

    SADECE BİRİLERİ GELİRKEN ÇALIŞMAYACAKSINIZ,CUMHURBAŞKANI GELECEK DİYE BELİRLİ YERLERİ YENİDEN YAPTINIZ YA ŞEHRİN DİĞER KISIMLARI NE OLACAK YOL YOK ALT YAPI YOK,KEŞKE CUMHURBAŞKANI FARKLI YERLERDEN GİTSE DE NE ÇEKTİĞİMİZİ NELERİN SAKLANDIĞINI GÖRSE

  • Has ADAM 14 Temmuz 2021 20:57

    B. B. Başkanını yeni göleti. Cumhurbaşkanına burayıda gezdirsen başkan yaptıklarını göster. 10 yıldır her yağmur yağdığında burayı su basıyor.