Erzurum Haber Girişi : 13 Mayıs 2022 16:08

1174 konut ile 334 dükkanın anahtar teslimi yapıldı

1174 konut ile 334 dükkanın anahtar teslimi yapıldı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Gürcükapı Kentsel Dönüşüm ve Meydan Projesi temel atma töreni ile yapımı biten Konut - Ticari projelerinin anahtar teslim töreni yapıldı. 

ERZURUM AJANS / Erzurum'da 721 konut, 156 dükkanın temel atma, 1174 konut, 334 dükkan anahtar teslimi için tören düzenlerdi. 

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum, törende yaptığı konuşmada, “Allah’a hamd ediyorum! Bugün Erzurum’a güzel haberlerle geldik, dolu dolu geldik, müjdelerle geldik. Bugün yine Dadaşlar diyarına, yeni eserleri, yeni hizmetleri, yeni yatırımları hep birlikte kazandırıyoruz. Toplam yatırım değeri 1.6 milyar lira olan 21 kentsel dönüşüm projemizin bir bölümünün temellerini atıyor, bir bölümünün anahtar teslimini yapıyoruz. 721 yeni yuvamızın ve 156 dükkânımızın temellerini atıyoruz" dedi. 

 

 

1174 konut ve 334 dükkanı hak sahiplerine teslim ettiklerini kaydeden Bakan Kurum, "Ben tüm evlerimizin ailelerimiz, çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Yeni dükkânlarımızın her sabah ekmek teknelerini besmele ile açan esnafımız için; bereket kapısı olmasını; yürekten temenni ediyorum.
Erzurum; aziz milletimizin Anadolu’ya giriş kapısıdır. İşgale karşı başlayan Milli Mücadelemizin ilk kıvılcımının yakıldığı yerdir. Erzurumlular ne güzel söyler: “Dert, insanı mert eder.” İnsan derdi kadar büyüktür. Bizim bir derdimiz var. Bizim derdimiz de, davamız da, gayemiz de, hedefimiz de büyük ve güçlü Türkiye’dir" diye konuştu. İHA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • halis demir 16 Mayıs 2022 10:25

    gürcü kapı camisini yıkılmaz inşallah. yagmur mevsiminde yıkım yapılır mı böyle rsik alınır mı. inşallah bir sey olmaz.

  • Mahmut lokmacı 13 Mayıs 2022 21:47

    En acısı halen daha bunlara inanan olması