Spor Haber Girişi : 19 Mayıs 2016 18:20

19 Mayıs'ı dev Türk bayrağı açarak kutladılar

19 Mayıs'ı dev Türk bayrağı açarak kutladılar
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Erzurum'da buz patencileri yaptıkları gösteriyle Türk bayrağı açarak görsel şölen sundu.
Erzurumajans-19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Erzurum'da buz patencileri yaptıkları gösteriyle Türk bayrağı açarak görsel şölen sundu. 

Erzurum'da buz patencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı buzda dev Türk bayrağıyla yaptıkları gösterilerle kutladı. 'Buzda 19 Mayıs Şöleni' adı altında düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Erzurum Buz Arena'da gerçekleşen kutlamada her yaş grubundan sporcu gösterilerini sundu. 

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilciliğince organize edilen gösteri sonunda tüm sporcular onuncu yıl marşı eşliğinde dev Türk bayrağını dalgalandırarak hem bayramı kutladı hem de dünyaya birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gösteriler sonrasında antrenör ve genç sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Günün anlamı dolayısıyla dev Türk bayrağıyla görsel şölen sunduklarını ifade eden Artistik Buz Pateni Milli Sporcusu Naz Arıcı, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda özel bir sunum düşündük. Sporcu arkadaşlarımızla birlikte bayrağımızı dalgalandırarak bayramımızı kutluyoruz" dedi.

Naz Arıcı dünya şampiyonasına hazırlandığını belirterek şunları söyledi: "Geçen sene Almanya'daki dünya şampiyonası niteliğinde Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Şampiyonası'na katıldım. Orada Türkiye'ye altın madalya kazandırdım. İzmir'de yapılan Türkiye Yetişkinler Artistik Buz Pateni Şampiyonası'nda da altına madalya kazandım. Türkiye'de bu daldaki ilk altın madalyayı alan sporcu olmanın gururu ve mutluluğunu yaşadım. Haziran ayında Almanya'da yapılacak olan dünya şampiyonasına hazırlanıyorum. İnşallah oradan da güzel bir başarı elde edeceğim."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.