Ekonomi Haber Girişi : 10 Mart 2017 21:30

2. OSB'de ilk tahsis sözleşmeleri imzalandı

2. OSB'de ilk tahsis sözleşmeleri imzalandı
Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde, kura çekimi ile arsa yerleri belirlenen ve işlemlerini tamamlayan firmalarla arsa tahsis sözleşmeleri imzalanmaya başlandı.
Erzurumajans-Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde, kura çekimi ile arsa yerleri belirlenen ve işlemlerini tamamlayan firmalarla arsa tahsis sözleşmeleri imzalanmaya başlandı.

Erzurum Valiliği toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Seyfettin Azizoğlu, Başkan Vekili ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı Saim Özakalın, 2. OSB Bölge Müdürü Fırat Karakaya ve arsa tahsisi yapılan firmaların yetkilileri katıldı. İmza töreninde konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu yatırımcılara verilen desteğin artarak devam edeceğini belirterek, gerek yapım aşamasında, gerekse üretim aşamasında, yatırımcılara her türlü yardımın verileceğini ifade etti. Erzurum'un bölgenin lider kenti olduğunu vurgulayan Vali Azizoğlu, cazibe merkezleri programının da etkisi ile ilerleyen zamanlarda Erzurum'un adının sanayi ile birlikte anılmaya başlayacağını ve şehrin sanayi alanında da adından söz ettireceğini vurguladı.

Yatırımcıların artık ruhsat alıp Erzurum'un yeni organize sanayi bölgesine ilk kazmayı vuracağını kaydeden ETSO Meclis Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın ise, "Öncelikle bu ilk tahsis sözleşmelerine atılan imzaların şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ümit ediyoruz ki bu yılın sonunda yeni yatırımların bacaları tütmeye başlayacak. Erzurum'da yatırım yapan, istihdam oluşturan tüm yatırımcılarımıza minnettarız. İnşallah bu imzalarla birlikte ilimizin adına yakışır sanayi hamlesini başlatma yolunda önemli mesafe kat etmiş olacağız. Yatırım yapmak isteyen tüm firmaları Erzurum'a davet ediyoruz. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizde yatırım yapmayı planlayan firmalara her türlü danışmanlığı ve desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Törende, şehrin geleceğine inanıp, güvenerek Erzurum'a yatırım yaptıklarını söyleyen firma sahipleri de, başta Vali Seyfettin Azizoğlu ve Başkan Vekili Saim Özakalın olmak üzere emeği geçen herkese destek ve katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından 2. OSB Yönetimi ve firma sahipleri arasında arsa tahsis sözleşmeleri imzalandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.