Bölge Haber Girişi : 04 Kasım 2010 00:02

2011 Tesislerine yoğun ilgi!..

2011 Tesislerine yoğun ilgi!..
Atatürk Üniversitesi öğrencileri, kış oyunları için inşa edilen tesisleri gezme imkanı buldu.

Erzurum Ajans-Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü ve Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi ile Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğu’nun birlikte düzenlediği etkinlikle, kentte faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütü mensupları, esnaf ve Atatürk Üniversitesi öğrencileri, kış oyunları için inşa edilen tesisleri gezme imkanı buldu.

TESİSLERİ İLK KEZ GÖRDÜLER

Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Sivil Toplum Komitesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Erzurum ve Ticaret ve Sanayi Odası önünden kendilerine tahsis edilen araçlarla ilk önce açılış ve kapanış törenlerinin düzenleneceği Cemal Gürsel Stadyumuna geçen yaklaşık 60 kişilik grup, burada tesis ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Atatürk Üniversitesi Kariyer Topluluğu üyelerinden Çağatay Öztürk, Furkan Çağlar ve Hasan Gökçe nezaretinde stadyumun ardından kayakla atlama kulelerinin bulunduğu Kiremitlik Tepe’ye geçen grup, tesis gezisinin ardından atlama kuleleri önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yenişehir’de bulunan Artistik Buz Pateni Salonu’nda short track milli takımının antrenmanını izleyen grup daha sonra Mecidiye Mahallesi’nde bulunan Curling Salonu’na geçerek burada curling oynadı.

Tesisleri ilk kez gezen STK üyeleri, öğrenci ve esnaf, yapılan yatırımların kentin geleceğini belirleyeceğine inandıklarını belirterek, Erzurum’un inşa edilen tesisler sayesinde daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak düzeye eriştiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.