Bölge Haber Girişi : 05 Ekim 2010 11:36

2011'den çevre atağı!..

2011'den çevre atağı!..
Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Erzurum Ajans-Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Organizasyonun Çevre Komite Başkanı Zeynep Eren başkanlığında düzenlenen etkinlikte, kent merkezinde bulunan başıboş hayvanlar toplanarak Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvan barınağına yerleştirildi. Çevre Orman İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği çalışma neticesinde toplanan başıboş hayvanlara, yerleştirildikleri barınaklarda kısırlaştırma ve aşılama işlemleri uygulandı.

‘’ÇEVREYE DUYARLI ORGANİZASYON’’

Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Çevre Komite Başkanı Zeynep Eren yapılan çalışmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, kış oyunlarının çevreye duyarlı bir organizasyon olduğunu belirterek, ‘’Hayvanları korumak adına başta kış oyunları tesisleri olmak üzere kent merkezinde bulunan başıboş hayvanları kontrollü bir şekilde toplayarak Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvan barınağına yerleştirdik. Bu çalışma önümüzdeki günlerde ve oyunlar döneminde de devam edecek. Bu konuda bizlerden yardımını esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Orman İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.