Erzurum Haber Girişi : 29 Ocak 2014 13:22

2014 Yılının ilk umre kafilesi yola çıktı

2014 Yılının ilk umre kafilesi yola çıktı
Erzurum'da 2014 yılının ilk umre kafilesi yola çıktı. Kutsal topraklara giden umreciler sevenlerinin mutluluk gözyaşları arasında ilahiler ve Kur'an-ı Kerim okunarak gönderildi.
Erzurumajans-Erzurum'da 2014 yılının ilk umre kafilesi yola çıktı. Kutsal topraklara giden umreciler sevenlerinin mutluluk gözyaşları arasında ilahiler ve Kur'an-ı Kerim okunarak gönderildi.

Erzurum'da 2014 yılının ilk umre kafilesinde 270 kişi sevenlerinin gözyaşlarıyla ve dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Hilal Turizm Hac ve Umre Organizasyonu Sorumlusu Zeki Timur, Erzurum'dan ilk umre kafilesinin yola çıktığını söyledi. Timur, "İlk kafilede 270 kişi yer alıyor. Bunların 190'nı bayan 80 kişi ise erkeklerden oluşuyor. Bizler umreye giden vatandaşlarımıza hizmet etmeyi, onlarla birlikte güzel şeyler yapmayı, güzel yolculuklar yapmayı, güzel ibadetler yapmayı ve onlara hizmet etmeyi seviyoruz. Onlar da bizi seviyorlar ki böyle teveccüh gösteriyorlar. Bu insanlar Allah'ın davetlileridir. Şuanda Allah'ın davetlilerini uğurlamanın duygusunu yaşıyoruz. Bu turlar inşallah Nisan, Mayıs, Haziran aylarında da defaatle devam edecek." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.