Erzurum Haber Girişi : 12 Eylül 2022 15:41

2022- 2023 eğitim ve öğretim sezonu bugün çalan ders ziliyle başladı

2022- 2023 eğitim ve öğretim sezonu bugün çalan ders ziliyle başladı
Yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Palandöken ilçesindeki Yıldızkent İlkokulunda tören düzenlendi. Açılışta konuşan Vali Okay Memiş, eğitim öğretim için kentteki bütün okulları hazır hale getirdiklerini söyledi.

Öğrencilerin iyi şartlarda kaliteli bir eğitim almaları için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirten Vali Memiş, “Erzurum’da 2022-2023 Eğitim ve Öğretim sezonuna hazırız. Anadolu’nun zirvesinde giriş kapısındayız. 2 bin rakımda yaşayan yöneticiler olarak, cefakâr ve fedakâr, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarımıza eğitim ve öğretim için okullarımızı hazır hale getirdik. Onların iyi şartlarda en kaliteli eğitimi almaları için çabalıyoruz. Biz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştireceğimize inanıyoruz. Aileler müsterih olsunlar, öğretmenlerimiz ve il milli eğitime bağlı bütün yöneticilerimizle birlikte başarılı bir eğitim olması konusunda buradan sözünü veriyoruz."

 

 

"Toplam 1187 okulumuzda hazırlıklarımızı tamamladık. 12 bine yakın öğretmenimizle birlikte eğitim ve öğretime hazırız. Biz çocuklarımızı çağın gerektirdiği bütün argümanlara göre yetiştireceğiz. Aynı zamanda milli ve manevi değerlerimize göre de yetiştireceğiz. Bunun örneğini ERVA projesi ile gösterdik ve bu şehri zirveye taşıdık. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını ve öğrencilerimize başarılar getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik de ülke genelindeki yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ise amaçlarının öğrencileri geleceğe hazır, donanımlı ve benzerlerinden asla geriye düşmeyen hatta onları aşan bir nitelikte yetiştirmek olduğunu kaydetti.

 

 

Yapılan konuşmaların ardından 4.sınıf öğrencileri okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine hediyeler verdi. Protokol üyelerinin zili çalmasıyla da yeni eğitim öğretim yılı başladı.

 

Programa, Vali Okay Memiş, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, İl Jandarma Komutanı Albay ilker Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve öğrenci velileri katıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.