Erzurum Haber Girişi : 30 Mayıs 2023 15:19

23 sene sonra Erzurum'da sahne alacak

23 sene sonra Erzurum'da sahne alacak
Erzurumlu tiyatro sanatçısı Murat Balkuş, 23 yılın ardından tek kişilik oyunu "Ciğerim" ile Erzurumlu hemşehrileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Erzurumlu tiyatro sanatçısı Murat Balkuş, 23 yılın ardından tek kişilik oyunu “Ciğerim” ile Erzurumlu hemşehrileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Erzurum’da sahne almadan ölmek istemediğini söyleyen tiyatro sanatçısı Murat Balkuş’un çağrısı karşılık buldu.  Balkuş, Kurban Bayramında İbrahim Erkal Kültür Merkezinde sahneleyeceği tek kişilik oyunu “Ciğerim” ile 23 sene sonra yeniden Erzurumlularla buluşacak.

 

 

Oyununa tüm Erzurumlu vatandaşları davet ederek, destek isteyen Balkuş, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ciğerim" adlı tek kişilik oyunumu Kurban Bayramında İbrahim Erkal Kültür Merkezinde sahneleyeceğim. Tam 23 sene oldu Erzurum'da tiyatro sahnesine çıkmayalı. Siz Ciğerlerimin manevi desteğine her zamankinden çok ihtiyacım var. Duanız dahi yeter. Şimdiden var olasın Ciğerim #Erzurum” ifadelerine yer verdi.

 

Oyunun saati ve bilet temin noktaları ilerleyen günlerde netlik kazandığında açıklanacak. Kaynak/Pusula