Spor Haber Girişi : 19 Haziran 2022 12:26

3 Temmuz'da kongre var

3 Temmuz'da kongre var
BB Erzurumspor, 3 Temmuz'da seçimli olağanüstü kongreye gidecek. Çoğunluk sağlanamazsa Dadaşlar, yeni kulüp başkanını 10 Temmuz'da seçecek.

ERZURUM AJANS / BB Erzurumspor yönetimi ile Onursal Başkan Mehmet Düzgün arasında yapılan görüşmeden kongre kararı çıktı.

 

Play-Off’ta İstanbulspor ile oynanan rövanş maçından sonra kulüp tesislerinde basın mensuplarının karşısına geçen Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, yapılacak olan kongreye kadar görevinin başında olacağını ancak kongreden sonra yeniden başkan adaylığını düşünmediğini ifade etmişti.

 

Onur Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla mavi-beyazlı kulüp 3 Temmuz 2022 Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde seçimli olağanüstü kongre kararı aldı. 3 Temmuz’da çoğunluk sağlanamaması halinde olağanüstü genel kurul 10 Temmuz’da yapılacak ve çoğunluk şartı aramaksızın kongre yapılacak.

 

Ömer Düzgün’ün yeniden aday olmayı düşünmediği genel kurul öncesinde gözler kamuoyunda kulübü yönetmeye talipli olacak diğer isimlere çevrildi. 

 

Henüz kulübü yönetmeye talipli kimse çıkmazken, kulislerde mevcut yönetiminde Avni Akdemir ile Ahmet Dal’ın isimleri de başkan adaylığı için konuşuluyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.