Bölge Haber Girişi : 28 Ekim 2010 00:01

30 Yıllık nikaha sürpriz yenileme!..

30 Yıllık nikaha sürpriz yenileme!..
Yakutiye İlçe Belediyesinde yapımı tamamlanan Nikah Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı

Erzurum Ajans-Yakutiye İlçe Belediyesinde yapımı tamamlanan Nikah Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Salonun açılışını Belediye başkanı Ali korkut eşi Özlem Korkut ile birlikte yaptı. Açılış töreninde başka bir sürpriz ise Belediye Başkan yardımcısı Ferhat Mergan'a hazırlandı. Açılış sonrası nikah memurunun cübbesini giyen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, nikah masasına oturdu. Görevliler nikah masasına 30 yıllık evli olan Farhat Mergan ve eşi Fatma Mergan'ı davet ettiler. Masaya oturan çiftlerin şahitliğini ise Van ve Ankara'dan gelen kızları Duygu ile Gökçe yaptı. Çiftlerin nikahını tazeleyen Başkan Ali Korkut, "Allah bir yastıkta kocaltsın" dedi.

Nikah sırasında sorulan soruya Fatma Mergan “Gerçekten istiyorum, evet diyorum. 30 yıl bana az geldi” derken, Ferhat Mergan ise kızlarını göstererek ‘evet’i çok önceden söylediğini belirtti. Evlenme Cüzdanını Başkan Ali Korkut’tan alan Fatma Mergan, "Bizim için büyük bir süpriz oldu" diye konuştu.

Anne babalarının nikahlarında şahitlik etmenin mutluluğunu yaşayamadıklarını söyleyen Duygu ve Gökçe Mergan, "İlk nikah törenlerinde yoktuk. 30 yıl sonra evliliklerine tanıklık yaptık" dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.