Eğitim Haber Girişi : 12 Mayıs 2016 15:59

'Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum' projesi 2. aşamasında büyük ilgi gördü

'Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum' projesi 2. aşamasında büyük ilgi gördü
"Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum" projesi 2. aşamasında büyük ilgi gördü.
Erzurumajans-"Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum" projesi 2. aşamasında büyük ilgi gördü.
 
İlk aşaması 26 nisan da Olur TOKİ YİBO öğrencilerinin Atatürk Üniversitesini ziyaretiyle başlayan projenin ikinci aşamasında Atatürk Üniversitesinden Olur ilçesine gelen Prof. Dr. Ali Sinan Bilgili, Yrd.Doç.Dr Selçuk Ilgaz ve Yrd.Doç.Dr. Zekeriya Akkuş'un değerler eğitimi kapsamında verdikleri 'Geçmişten Günümüze Türk Kültüründe Değerlerimiz' adlı panelle devam etti. Panele Olur İlçe Kaymakamı Muhammed Kaya, Olur İlçe Belediye Başkanı Tahsin Oktay, Yeşilay Erzurum Şube Başkanı Mustafa Erinkarlı'nın yanısıra çok sayıda davetli ve ilçe çapında eğitim gören 8. sınıf öğrencileri ile ortaöğretim öğrencilerinin tamamı katıldı.

Projenin mimarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Güney yaptığı açılış konuşmasında kat edilen her bir aşamada elde edilen dönüşler sayesinde eğitim aile ve tüm kurumların bir arada etkileşimiyle daha verimli bir yapıya dönüştüğünü, olumlu geri dönüşlerin kendilerinde daha iyisini nasıl yapabiliriz fikrinin dinamizmini yükseltmesine vesile olduğunu ifade etti.
Güney, projenin 3. aşamasının heyecanını yaşamaya başladıklarını belirterek katılımcılara başarılar diledi.

Programda daha sonra Prof.Dr. Ali Sinan Bilgili'nin başkanlığını yapılan panele geçildi.

"Geleceğim İçin Bir Adım Atıyorum" projesi Haziran ayının ilk haftasında Atatürk Üniversitesi'nde eğitim gören üniversite öğrencilerinin Olur ilçesini ziyaret edip ilçede 2 günlük konaklamaları ve bu çerçevede yapacakları faaliyetlerle devam edecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.