Spor Haber Girişi : 25 Ocak 2021 16:57

5 oyuncuyla veda görüşmeleri sürüyor

5 oyuncuyla veda görüşmeleri sürüyor
Süper Lig'in ikinci yarısı için bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor önetimi, bir yandan da yolların ayrılması kararı alınan futbolcularla görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Erzurumajans-Levent AKPINAR'ın haberi-Süper Lig'in ikinci yarısı için bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor önetimi, bir yandan da yolların ayrılması kararı alınan futbolcularla görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda gönderilmesi kararı alınan kaleci Farnolle, Arturo Mina, Mitchell Donald, Mücahit Albayrak ve Ömer Şişmanoğlu'na "takım bul" denildi ve fesih için müzarekeler yoğunlaştırıldı. Sosyal medyada dolaşan "fesh edildi" haberlerinin aksine, bu 5 isimle henüz resmi olarak sözleşmelerin fesih edilmediğini söyleyen yöneticiler, görüşmeler sürdüğünü bildirdiler.

 

Mavi Beyazlı yönetim kurulu üyesi Muzaffer Şahin, kulüp bulunması istenilen 5 oyuncuyla müzakereleri son sürat devam ederken, Arturo Mina ile görüşmelerin son aşamaya geldiği öğrenildi.

 

Ekvadorlu milli oyuncu ile yapılan görüşmelerin son derece olumlu geçtiği ve yüzde 90 oranında anlaşma zemini oluştuğu belirtiliyor. Mina'nın 1-2 gün içerisinde sözleşmesini fesh edebileceği belirtiliyor.

 

FARNOLLE VE DONALD KULÜP ARIYOR

 

Öte yandan beklentileri karşılayamayan diğer isimlerden Farnolle ve Donald'ın da menajerleri aracılığıyla kulüp aradığı ifade ediliyor. İki isime de sözleşmelerini fesh etmemeleri halinde, ligin ikinci yarısı için TFF'ye sunulacak 16 kişilik yabancı futbolcu listesine yazılmayacakları tebliğ edildi.

 

MÜCAHİT VE ÖMER DE AYRILIYOR

 

Mavi Beyazlı ekibin Süper Lig'e yükselmesinde emekleri olan solbek Mücahit Albayrak ve forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu da yol ayrımındaki oyuncular arasında yer aldı. Her iki oyuncu da kulüp bulmak için arayışlara girdi. Bu oyuncularla kısa bir süre içerisinde sözleşmelerinin feshi konusunda anlaşma sağlanması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.