Bölge Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

5 polis şehit 2 vatandaş öldü

5 polis şehit 2 vatandaş öldü
Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Güroymak ilçesinde meydana gelen patlamada 5 polisin şehit olduğunu, 2 vatandaşın da hayatını kaybettiğini söyledi.
Erzurum Ajans-Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Güroymak ilçesinde meydana gelen patlamada 5 polisin şehit olduğunu, 2 vatandaşın da hayatını kaybettiğini söyledi.

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Güroymak ilçe girişinde menfeze döşenen kablolu bir patlayıcının, uzaktan kumandayla patlatıldığını belirterek, ``Patlamada 5 polis memuru şehit oldu, 2 vatandaş da hayatını kaybetti`` dedi.

Yılmaz, saldırının ardından 4 kişinin de yaralandığını ve yaralıların ambulanslarla Bitlis Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ifade ederek, ``Olayın ardından bölgede geniş çaplı hava ve kara operasyonları başlatıldı`` diye konuştu.

Olayda hayatını kaybeden sivil vatandaşların, polis aracının arkasında seyir halinde olan kamyonette bulunduğu öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.