Türkiye Haber Girişi : 29 Temmuz 2023 12:34

5 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi

5 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Şırnak'ta, Jandarma Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Jandarma Komando Timlerinin katıldığı operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şırnak'ta, Jandarma Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Jandarma Komando Timlerinin katıldığı operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

 

 

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Şırnak Uludere’de bir grup teröristin tespit edildiğini ve derhal operasyon başlatıldığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

  “Van Jandarma Asayiş Kolordu ve Şırnak Jandarma Bölge Komutanlıklarımızın emir komutasında, Şırnak İl Jandarma ile Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlıklarımız tarafından; Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları ve J-SİHA’ların ateş desteğinde, Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can AKDENİZ operasyonu düzenlendi. Jandarma Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Jandarma Komando Timlerinin katıldığı operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayan Jandarmamızı tebrik ediyorum Jandarma Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Jandarma Komando Timlerinin katıldığı operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi." Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.