İlçeler Haber Girişi : 03 Aralık 2014 20:26

54 Yaşında okuma yazma öğrendiler

54 Yaşında okuma yazma öğrendiler
Oltu İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce bu yıl 16'ncısı düzenlenen okuma yazma kursu sona erdi.
Erzurumajans-Oltu İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce bu yıl 16'ncısı düzenlenen okuma yazma kursu sona erdi.

Kursa katılan ve yaşları 20 ila 60 yaş aralığında olan 5 bayan kursiyer, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen tören sonrası belgelerine kavuştu.

13 Ekim - 25 Kasım 2014 tarihleri arasında ve toplam 120 saat üzerinden gerçekleştirilen okuma yazma kursuna katılan 5 bayan kursiyer için İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde bir belge töreni düzenlendi.

Törene katılan İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, kursu başarıyla tamamlayan bayanlara belgelerini verirken ayrıca kursiyer bayanları birer çeyrek altınla da ödüllendirdi.

Kursu başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazanan bayanların bundan böyle hayatlarının daha da kolaylaşacağını belirten Kaymakam Zengin kursiyerlere hitaben, "Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan bu tür kurslar bir fırsattır. Bu fırsatları çok iyi değerlendirmek lazım. Burada öğrendiğiniz okuma yazmayı daha da ilerletmek sizlerin elindedir. Okumanın yaşı yoktur. Bunu en iyi sizler kanıtladınız" derken emeği geçenleri de kutladı.

Bu arada 5 bayan kursiyer, okuma yazmayı öğrenmenin kendilerini yeniden doğmuş gibi hissetmelerine neden olmasından ötürü son derece mutlu olduklarını ifade ederek öğretmenlerine teşekkür etmeyi de unutmadılar.

Oltu İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen belge törenine; İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, Şube Müdürü İhsan Aras, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cemal Tanrıver, müdür yardımcıları ve kursiyer bayanlar katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.