Türkiye Haber Girişi : 07 Ocak 2015 11:13

7 Ocak 2015 yurtta hava durumu

7 Ocak 2015 yurtta hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok yerinde kar bekleniyor.
Erzurumajans-Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünde görülecek yağışların, Doğu Akdeniz'de yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olmak üzere; Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, ile Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Ordu, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 4 ila 8 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın kuzey ve batı bölgelerde kuzey yönlerden, güney ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına şeklinde (60-80 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı geçmesi bekleniyor. -3
İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 0
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 3
Adana: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 8
Samsun: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 3
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı 4
Erzurum: Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı -1
Diyarbakır: Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.