Eğitim Haber Girişi : 20 Şubat 2014 13:17

750 Öğrenciye karaçam kalem hediye edildi

750 Öğrenciye karaçam kalem hediye edildi
Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Iğdır Orman işletme Müdürlüğü Iğdır'da Doğa Sevgisi konulu seminer vererek 750 öğrenciye karaçam tohumlu kalem ve şapka hediye etti.
Erzurumajans-Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Iğdır Orman işletme Müdürlüğü Iğdır'da Doğa Sevgisi konulu seminer vererek 750 öğrenciye karaçam tohumlu kalem ve şapka hediye etti.

Iğdır Orman İşletme Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğün yürüttüğü proje kapsamında Iğdır 125. Yıl Lisesinde 'Doğa Sevgisi' konulu seminer verildi. Seminere katılan 750 öğrenciye Karaçam tohumlu kalem ve şapka hediye edildi.

Konu hakkında bilgi veren Iğdır Orman İşletme Müdürü Hasraf Aka, Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ortak yürüttükleri proje kapsamında, çevre bilincinin gelecek kuşaklara aşılanması için bir dizi etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Hasraf Aka, "Proje kapsamında bugün burada, öğrencilere çevre bilincine yönelik; orman, ağaç sevgisi, doğa sevgisi ve hayvan sevgisi üzerine çeşitli sunumlar yaptık. Bununla beraber sunum sonrası öğrencilere dağıttığımız karaçam tohumlu "doğa dostu" kalemler hediye edilmiştir. Öğrencilerimize, dağıttığımız kalemlerin içerisindeki karaçam tohumlarını yetiştirmelerini istedik. Buradaki amaç onlara ağaç sevgisini kazandırmaktır" dedi.

Okul Müdürü Cafer Alagöz, öğrencilere doğa ve hayvan sevgisini aşıladıkları için Iğdır Orman İşletme Müdürü Hasraf Aka ve ekibine çok teşekkür ettiklerini belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.