Erzurum Haber Girişi : 22 Eylül 2016 17:47

9. Kolordu Komutanı Özoğlu, ERVAK'ı ziyaret etti

9. Kolordu Komutanı Özoğlu, ERVAK'ı ziyaret etti
9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzurum Kalkınma Vakfı'na (ERVAK) iade-i ziyarette bulundu.
Erzurumajans-9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzurum Kalkınma Vakfı'na (ERVAK) iade-i ziyarette bulundu.

ERVAK yönetim kurulu üyeleri ile Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Topçu Kıdemli Albay Sabri Topdağı'nın da katıldığı ziyaret esnasında düşüncelerini ifade eden Tümgeneral Mehmet Özoğlu, 15 temmuz hain darbe teşebbüsünden sonra TSK içerisindeki çürüklerin temizlendiğini belirterek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dün olduğu gibi bu günde Türk milletinin göz bebeği ve güvencesi olduğunu, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, Aziziye ruhunun yaşandığı Erzurum da görev yapmaktan son derece memnun olduğunu ifade etti.

ERVAK Başkanı Erdal Güzel ise, "15 Temmuz Darbe Girişimine gösterilen şanlı direniş; egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu, demokratik lâik sosyal hukuk devletinden vazgeçilemeyeceğini ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülke için önemini bir kez daha ortaya koymuştur" diyerek Erzurum'un ordu millet dayanışmasının zirve yaptığı şehir olduğunu, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu'nun ERVAK'ı ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.