Spor Haber Girişi : 26 Ağustos 2017 23:30

90+1'de Karaman ve Özköylü neler konuştu

90+1'de Karaman ve Özköylü neler konuştu
TFF 1. Lig'in üçüncü haftasında Büyükşehir Belediye Erzuzumspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek 3'te 3 yapan, Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bakın neler söyledi...
Erzurumajans-TFF 1. Lig'in 3. haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Oyun içerisinde hatalarımız var. Bunu düzeltmemiz lazım.Bu futbol yeterli değil" dedi.

Karaman, maçınsonrası düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başladıklarını belirterek, taraftarlara teşekküür etti. İşte Karaman'ın açıklamaları:

KARAMAN: ''RAKİBİN OYUNUNA GÖRE DEĞİŞİKLİK YAPTIK. BU FUTBOL YETERLİ DEĞİL..''

"Son paslarda rakibe pozisyon verdik. Geçen sezon bunun cezasını çekmiştik. Güzel bir gol attık. İkinci yarı oyun planlamasında rakibin oyununa göre değişiklik yaptık. Rakip risk alınca biz arkada boşluklar bulduk. Belki daha iyi işler yapsak farklı sonuç olabilirdi. Transfer ihtiyacımız var. O zaman son paslar daha iyi olacak. Taraftarlarımız çok güzel coşku gösterdi. Taraftarımızın bir kısmı cezalı olmasına rağmen iyi bir destek gördük."

Karaman, "Kaybedilecek puanla ile direk hedef takım olacaktık. Bizim en az sekiz on maç kazanmamız lazım. Rakiplerimizin bizi bırakması lazım. Bunun çok zor olduğunu biliyoruz ama bunu başarmak zorundayız. Oyun içerisinde hatalarımız var. Bunu düzeltmemiz lazım. Geçen seneki yaramızı kapatmak için bu futbol yeterli değil" dedi.

ÖZKÖYLÜ: ''OYUNCULARIMIZ DAHA YENİ YENİ ADLARINI ÖĞRENİYOR''

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise ortaya koydukları oyunun yeni kurulmuş bir takım için olağanüstü olduğunu anlattı.Yabancı oyuncuların birbirinin adını daha yeni öğrendiğini anlatan  Özköylü, "Henüz 15 gündür birlikte antrenman yapan bir takımız. Uyum sorunu, fiziki problemler olacak. İlk 11'de bugün oynayan oyuncular yeni ama ortaya konan oyun futbol adına güzeldi. Birbirini çok iyi tanıyan futbolculardan kurulu Çaykur Rizepsor karşısında iyi oynadık. Maçı kaybettik ama takım olma yolunda ileri ki maçlar için çok iyi sinyaller aldık" diye konuştu.

Futbolcuların hak ettiği değeri seyirciden gördüğüne vurgu yapan B.B.Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Taraftarlarımız sahada ter döken oyuncuların hakkını verdi. Maçtan sonra onları çağırarak alkışladı. Bu takım beşinci altıncı haftadan sonra fiziksel, taktiksel, mental anlamda daha gelişmiş bir takım olacak" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.